Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce declara la Adevarul Live Elena Udrea, aflata sub control judiciar, despre banii din dosarul Microsoft: Cele 9 milioane de euro sunt in contul lui Pescariu

Adevărul Adevărul,
Ce declara la Adevarul Live Elena Udrea, aflata sub control judiciar, despre banii din dosarul Microsoft: Cele 9 milioane de euro sunt in contul lui Pescariu

Elena Udrea a fost pusa sub control judiciar, fiind acuzata de spalare de bani si fals in declaratii, pentru ca a dobandit si folosit bunuri despre care stia ca provin din infractiuni. La sfarsitul lunii noiembrie, aceasta a fost invitata la Adevarul Live unde declara ca nu are nicio legatura cu dosarul Microsoft si ca, desi la vremea respectiva ii era sot, nu vorbea cu Dorin Cocos despre afacerile lui. continuă pe Adevărul

VIDEO Ce declara la Adevarul Live Elena Udrea despre banii din dosarul Microsoft: Cele 9 milioane de euro sunt in contul lui Pescariu

Elena Udrea a fost pusa sub control judiciar, fiind acuzata de spalare de bani si fals in declaratii, pentru ca a dobandit si folosit bunuri despre care stia ca provin din infractiuni. La sfarsitul lunii noiembrie, aceasta a fost invitata la Adevarul Live unde declara ca nu are nicio legatura cu dosarul Microsoft si ca, desi la vremea respectiva ii era sot, nu vorbea cu Dorin Cocos despre afacerile lui.

Elena Udrea, pusa sub control judiciar de DNA: Am cerut sa vad dosarul si dupa aceea voi da declaratii (VIDEO)

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, joi, la iesirea din sediul DNA, ca motivul pentru care a fost chemata la audieri are legatura cu o suma de bani pe care nu ar fi declarat-o. in acelasi timp, procurorii.

Elena Udrea, pusa sub invinuire in dosarul Microsoft

ACTUALIZARE 12:00 Elena Udrea ar fi fost pusa sub invinuire in dosarul Microsoft, sub acuzatiile de spalare de bani si fals in declaratii. Potrivit acestora, acuzatiile vizeaza fapte realizate in perioada 2009 - 2013, cand Udrea a fost pe rand, ministru, apoi parlamentar. Sursele ne-au transmis ca Udrea nu ar fi trecut in declaratia de avere imprumuturile facute de Dorin Cocos catre Eurohotels, in conditiile in care Udrea declara incasarea de dividende de la aceasta societate. Procurorii spun ca acestea ar fi trebuit sa fie declarate de Elena Udrea in documentele oficiale depuse, avand in vdere ca ocupa demnitati publice.

Elena Udrea la DNA. Prizoniera in Bucuresti sub control judiciar.Oficiali DNA: stia de mita din dosarul Microsoft

Elena Udrea la DNA. Liderul PMP, Elena Udrea, a fost pusa sub acuzare decatre procurorii anticoruptie in dosarul Microsoft. Partenera sa de shopping de la Paris, Alina Bica, a fost chemata si ea la DNA pentru a da declaratii in dosarul in care este cercetata pentru coruptie.

Elena Udrea la DNA. Prizoniera in Bucuresti sub control judiciar

Elena Udrea la DNA. Liderul PMP, Elena Udrea, a fost pusa sub acuzare decatre procurorii anticoruptie in dosarul Microsoft. Partenera sa de shopping de la Paris, Alina Bica, a fost chemata si ea la DNA pentru a da declaratii in dosarul in care este cercetata pentru coruptie.

Elena Udrea la DNA. Reactiile politicienilor. Vlaston, PMP: Udrea s-a retras din fruntea PMP pentru a proteja imaginea partidulului

Elena Udrea la DNA. Vicepresedintele PMP, Stefan Vlaston, sustine ca Elena Udrea s-a retras din fruntea PMP pentru ca banuielile care planau asupra ei, privind implicarea in dosarul Microsoft, sa nu afecteze imaginea partidului.

Elena Udrea la DNA. Ponta, total de acord cu Victor Ciutacu. Ce a scris jurnalistul despre audierea Elenei Udrea

Elena Udrea la DNA. Premierul Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, ca este total de acord cu parerea jurnalistului Victor Ciutacu in ceea ce priveste audierea Elenei Udrea la DNA.

Elena Udrea, acuzata de spalare de bani si fals. Oficiali DNA: Udrea stia de mita din dosarul Microsoft

Elena Udrea a fost dusa in aceasta dimineata cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie. Udrea este acuzata de spalare de bani si fals in declaratii si a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a fost chemata la DNA pentru a fi audiata.

Elena Udrea la DNA. Cum au reactionat fanii sai, pe Facebook: Spuneti ce stiti! Va veti asigura locul in istorie!

Elena Udrea la DNA. Fanii Elenei Udrea au reactionat, pe Facebook, la postarea sa in care anunta ca a fost chemata la audieri in fata procurorilor anticoruptie.

Elena Udrea, dusa cu mandat la DNA

Elena Udrea, fost candidat la Presedintie, a fost dusa in aceasta dimineata cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie. Potrivit unor surse, Udrea urmeaza sa dea declaratii in dosarul Microsoft.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )